WET200 WEP ok, but no WPA/WPA2 with WAG325N

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: WET200 WEP ok, but no WPA/WPA2 with WAG325N

Re:WET200 WEP ok, but no WPA/WPA2 with WAG325N

by Guest » Sun Aug 16, 2009 10:26 pm

i can also confirm, that the latest firmware fixed the problem. It was about time. thanks

Re:WET200 WEP ok, but no WPA/WPA2 with WAG325N

by Guest » Sun Aug 16, 2009 10:25 pm

 I am pleased to confirm that the latest firmware 2.0.3.2 resolves my problem, allowing a WPA-PSK or WPA2-PSK connection between my WET200 and Linksys WAG325N. Many thanks Cisco!  (Im relatively secure at last)[/quote]

Re:WET200 WEP ok, but no WPA/WPA2 with WAG325N

by Guest » Sun Aug 16, 2009 9:53 pm

Good news - firmware 2.0.3.2 is now available.  Bad news - the release notes makes no mention of addressing this problem.  Ill report back when Ive had a chance to test, but am not holding my breath. (Has anybody within Cisco any idea why their development colleagues are releasing new firmware, without apparently making any attempt to resolve this issue? There are enough other forum posts and logged customer issues to indicate the significance of the problem).

Re:WET200 WEP ok, but no WPA/WPA2 with WAG325N

by Guest » Sun Aug 16, 2009 8:28 pm

 Just like all the other disgruntled WET200 users who can get the unit to work using WPA/WPA2 (even with other Linksys equipment), I eagerly awaited the new version of firmware 2.0.0.5 which would surely solve my problems.  Weve certainly been waiting long enough! I started to have some doubts when the release notes made no mention of the problem, but was heartened when a Cisco engineer asked to feedback on whether I had success. So I can now reveal .... that the updated firmware makes no progress in overcoming the units inability to communicate via WPA/WPA2! Come on Cisco!  What about a firmware release that resolves the issue!!!!! 

Re:WET200 WEP ok, but no WPA/WPA2 with WAG325N

by Guest » Sun Aug 16, 2009 8:09 pm

Let me update you on the most recent correspondence I have received on this issue from Cisco. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------From: Luca Buongiorno Sent: 14 October 2009 09:54Subject: Sev3 SR 612683655 : WET200-G5 / WAG325N will not connect with WPA only WEP Dear Sir, I am Luca Buongiorno, Escalation Engineer for the Cisco Small Business Support Center.Unfortunately the WET200 has some problem handling dynamic encryption mechanism (like wpa/wpa2), we are actually working on a fix for that.I will keep you informed as soon as I have any update at this regard. Many thanks for reporting this issue to our attention. Luca BuongiornoEMEA Case Management Escalation Engineer Cisco Small Business Technology Group

Top