LMS 3.1, Device Center shows HUM@oldserver in Managing Applications

MIBS, SMMPv1, SMMPv2, SMMPv3 and management
Guest

LMS 3.1, Device Center shows HUM@oldserver in Managing Applications

Post by Guest » Sun Jan 02, 2011 10:06 am

1st we have Ciscoworks LMS 3.0 on server name : svctag-h935b22nd back and restore Ciscoworks LMS 3.0 on new server with name CiscoWorks with no error and follow up cisco docments3rd we upgrade to Ciscoworks LMS 3.1 and have 3 issuesIssue one : CWA038: End Host / IP Phone workflow does not support the version of Campus Solved by TACIssue Two : Device Center shows HUM@oldserver in Managing Applications ( still not solved)Issue Three : Tools------- Syslog---- Syslog Collector Status ---- has oldserver at Collector Status and can unsubsribe it with error SLCA0135: svctag-h935b2j could not be unsubscribed.Check whether the Collector is running.( still not solved) Your early response will be highly appreciated. For any further inquiries, please don’t hesitate to contact us.Best Regards Muhammad F EssaNetwork AdministratorInformation Technology DepartmentNational Bank of Abu Dhabi - EgyptTel: +2 02 37475217Mob: +2 0117774415Fax: +2 37475299  

Guest

Re:LMS 3.1, Device Center shows HUM@oldserver in Managing Applications

Post by Guest » Sun Jan 02, 2011 10:44 am

All of these issues are unrelated.  I will address the first issue here.  You can start new threads for the other two issues.  This first issue is a bug, and TAC can provide you the patch to correct it.  You will need to open a service request to get the patch.  The patch will update the CWA engine to understand the current version of Campus (and DFM).

Guest

Re:LMS 3.1, Device Center shows HUM@oldserver in Managing Applications

Post by Guest » Sun Jan 02, 2011 11:43 am

thanks Joefor  the first issueI already open TAC and TAC team solved itFor 2nd and 3rd I started new threads for the two issues

Post Reply