Page 1 of 1

Duplicate Banner Displayed on MDS-9513 After Upgrade To v4.1.(3a)

Posted: Wed Aug 12, 2009 5:43 am
by Guest
Hello ·         Actullay we dont have too much busines impact. We have many scripts that are basing   on the telnet output. Since the banner is duplicated, we have to modify many scripts. ·         The curious thing is that when we telnet to the switch’s, we have duplícate banner, while if we Access to them by PUTTY, we have it normal.  Please advise   ThanksChetan.R

Re:Duplicate Banner Displayed on MDS-9513 After Upgrade To v4.1.(3a)

Posted: Wed Aug 12, 2009 7:23 am
by Guest
Hi, This is a known bug and fixed in later releases 4.2(x)

Re:Duplicate Banner Displayed on MDS-9513 After Upgrade To v4.1.(3a)

Posted: Wed Aug 12, 2009 8:48 am
by Guest
the bug id for it is CSCsu80475