Page 1 of 1

How to remote reboot a SA 540

PostPosted: Wed Sep 29, 2010 2:40 pm
by Guest

Hi Alls

 

How can I reboot remotely a SA 540 device ?

Ive got some Quick VPN users marked connect but drop button is gray and users cannot connect anymore.

 

Regards


Re:How to remote reboot a SA 540

PostPosted: Wed Sep 29, 2010 2:58 pm
by Guest

Administration -> Firmware and Configuration -> Network...

 

At the bottom, there is a button for reboot.


Re:How to remote reboot a SA 540

PostPosted: Wed Sep 29, 2010 3:23 pm
by Guest

Thanks .. can find this button on my own :-(


Re:How to remote reboot a SA 540

PostPosted: Wed Sep 29, 2010 3:47 pm
by Guest

Please advise what version of firmware is on the SA540.

 

Thanks,

jason


Re:How to remote reboot a SA 540

PostPosted: Wed Sep 29, 2010 4:36 pm
by Guest

Fireware 1.0.39

 

Thanks to Steven Smith for the good answer