WAP4410n Multiple SSID not showing

Linksys, Netgear, ect. Webbase configurations for Wireless access points.
Post Reply
Guest

WAP4410n Multiple SSID not showing

Post by Guest » Fri Nov 06, 2009 6:23 pm

Hi,

 

We just got a WAP4410n and cant seem to get multiple SSIDs to show up when searching for them.

 

Only SSID1 shows up in Kismet or any other type of Wifi detector software, is it supposed to be like this?

 

I would imagine that it should display both SSIDs

 

Mynetwork1

Mynetwork2

 

Instead of just Mynetwork1, I have tried everything i can think of to connect to the second one but nothing seems to work.

 

Some help or an explantion would be good.

 

Thanks


Guest

Re:WAP4410n Multiple SSID not showing

Post by Guest » Fri Nov 06, 2009 7:50 pm

Ive noticed the same problem. Furthermore, in the status panel no MAC address and no IP has been associated with the additional SSID that I have configured. Not surprisingly no packets have been sent or received on this SSID either.

 

The WAP4410N is running firmware 2.0.1.0 (the latest) and we received the hardware last week so I assume it is the latest revision.

 

How come no MAC and IP is being associated with the extra SSID?

 

As far as I can tell the documentation is lacking information related to this issue.

 

A quick response from a CISCO FAE will be appreciated.

 

 

Thank you.


Guest

Re:WAP4410n Multiple SSID not showing

Post by Guest » Fri Nov 06, 2009 8:26 pm

Thats the exact same problem we are having, even bought the thing last week  as well


Guest

Re:WAP4410n Multiple SSID not showing

Post by Guest » Fri Nov 06, 2009 9:45 pm

Weve contacted Cisco Small Business support and they are aware of the problem, which is caused by a software bug. I would recommend contacting the support team to get the latest firmware, which solves the problem.


Guest

Re:WAP4410n Multiple SSID not showing

Post by Guest » Fri Nov 06, 2009 10:36 pm

Thanks Sigmund.


Post Reply